Ознака: дактилни патеки

Дактилните патеки опасни и за лицата со најдобар вид

Идејата за поставување на дактилните патеки пред повеќе години во Скопје беше за поздравување, а реализацијата на неколкуте патеки во градов им го олесни...

Оштетените дактилни патеки сопка за сите

Којзнае колкумина се сопнале од искривените плочки на дактилните патеки пред Железничката станица, но добро е ако не скршиле нога или рака. Иако наменети...