16.8 C
Skopje
22.6.2021 - 7:11

Ознака: Давор Јордановски

Давор Јордановски новиот албум „Арбор“ го промовира со онлајн настапи

Новиот албум „Арбор“ на познатиот македонскиот музичар, композитор, аранжер и продуцент Давор Јордановски, кој веќе дваесетгодини живее и гради успешна кариера во Канада, веќе...

Давор Јордановски во Торонто го промовира новиот албум

На канадската промоција на „Dix Nocturnes Pourpres“ присуствуваа и негови колеги музичари од САД, Романија и од Македонија Македонскиот музичар Давор Јордановски, кој веќе петнаесетина...