24 C
Skopje
15.10.2019 - 18:52

Ознака: Давор Пехчевски

Еколозите удрија врз новиот закон за урбанистичко планирање

Нелогично е да се скрати учеството на јавноста во изработување на урбанистички планови за големи инфраструктурни проекти како рудници, хидроцентрали и патишта кои скоро...