17.8 C
Skopje
26.9.2021 - 23:28

Ознака: Давид Димовски

Се движам во вистинската насока сѐ додека творам искрено

Кога работам со неизмерна страст, вистинските луѓе некако успеваат да ме пронајдат, запознаат и да ми се придружат. Тоа е еден од најскапоцените подароци...