17.5 C
Skopje
21.4.2019 - 14:39

Ознака: „Г. К. Мисирко

И Србите против македонските стремежи

Преродбенските пројави на македонството (8) За да ја канализира српската јавност, наскоро по настапот на Мисирков во Белград за македонското прашање, од Пропагандното одделение на...