20.5 C
Skopje
1.10.2020 - 17:45

Ознака: Гугл Мапс

Тело на маж исчезнат пред 20 години пронајдено со помош на...

Посмртни останки на човек што исчезнал пред дваесет години беа пронајдени во потопен автомобил на Флорида, кој жителите го забележале на „Гугл мапс“, пренесува...

Како да се заобиколи папата

Имам идеја! - свика мојот пријател. Врз неговото стемнето од напрегнатост лице се појави парче светла надеж. Сите втренчено се свртевме кон него чекајќи го...

Белгија го тужи Гугл Мапс

Белгиското Министерство за одбрана поднесе тужба против компанијата „Гугл“ поради објавување на разни стратегиски важни армиски објекти на сервисот Гугл Мапс. Белгија побарала од Гугл...