-4 C
Skopje
18.1.2019 - 23:49

Ознака: губитоци

Влијанието на хемијата врз дивечот

Големата употреба на пестициди и хербициди во земјоделското производство доведува до брзо влошување на животните услови во ловиштето за диви животни, а најмногу за...