14 C
Skopje
15.11.2018 - 18:42

Ознака: губитоци

Влијанието на хемијата врз дивечот

Големата употреба на пестициди и хербициди во земјоделското производство доведува до брзо влошување на животните услови во ловиштето за диви животни, а најмногу за...