7.8 C
Skopje
6.12.2021 - 21:45

Ознака: грчки опструкции

Твитот на Заев како повод за нови грчки опструкции

Грција бара исполнување на обврските од Преспанскиот договор, а своите не ги исполнува Повеќе од очигледно е дека Грција инсистира на спроведување на Преспанскиот договор само...