-4 C
Skopje
19.1.2019 - 7:50

Ознака: грчки национализам

Иредентизам или грчки национализам?

Во овa писмо нема да соопштам ништо ново или непознато за читателите. Само сакам да потсетам. Политичкиот проблем што Грција го создава инсистирајќи Република...