Ознака: грчката

Бугарската и грчката јазична верзија на Википедија шират лажни вести за...

Уредувачите на Википедија, без разлика на јазичните верзии, треба да ги почитуваат принципите на неутралност на статијата и веродостојност на изворите. Но Википедија и...