Ознака: групни повици

Вибер воведе промени поради коронавирусот: Удвоен бројот на учесници во групите

Вибер од денес двојно го зголеми бројот на луѓе кои можат да остваруваат групни повици, поточно во еден групен повик истовремено можат да зборуваат 10...