Ознака: групација триглав

Назначен нов извршен директор во Триглав Осигурување АД, Скопје

Одборот на директори на Триглав Осигурување АД, Скопје на својата 175-та седница, одржана на 29-30.03.2021 година, го назначи г-дин Војдан Јорданов за извршен директор...

Успешно работење на Групација Триглав во исклучително тешка година

Во услови на пандемија на болеста ковид-19 и во средина со ниски каматни стапки во 2020 година, Групацијата Триглав ја покажа својата издржливости финансиска сила....

Групацијата Триглав го објави деловниот план за 2021 година

Групацијата Триглав, врз основа на избраното веројатно сценарио за деловното опкружување во 2021-ва година, планира зголемен обем на консолидирана бруто полисирана премија помеѓу 1,2...

Групацијата Триглав во првото полугодие оствари раст на премија и пониска добивка

Триглав во првата половина од 2020 година на македонскиот пазар работеше стабилно и беше достапен за клиентите во вонредните услови на пандемија Групацијата Триглав во...

Групација Триглав: Во првиот квартал раст на премија и помала добивка

Непрекинати работни процеси на сите пазари, со акцент на здравјето на сите засегнат страни Во текот на прилагоденото работење условено од пандемијата, Групација Триглав постигна раст...

Годишен извештај на Групација Триглав

Надзорниот совет на Заваровалница Триглав на седницата одржана на 30.3.2020 година го потврди ревидираниот годишен извештај на Групацијата Триглав и на матичното друштво за...