15.8 C
Skopje
28.10.2021 - 17:48

Ознака: Групацијата Триглав

Триглав ја задржа цврстата капитална позиција и високата добивка за ...

S&P ја потврди висока бонитетна оценка »A« со стабилна среднорочна прогноза Агенцијата за кредитен рејтинг S&P Global Ratings (во продолжение S&P, или агенција), по извршениот...

Триглав – групација со солиден капитал и стабилен, профитабилен бизнис

S&P повторно додели висока бонитетна оценка »A« со стабилна среднорочна прогноза  Агенцијата за кредитен рејтинг S&P Global Ratings (во натамошниот текст: S&P или агенција) по...

Триглав продолжува да работи позитивно

Групацијата Триглав преку своите три компании на македонскиот пазар ги покрива сите осигурителни потреби на клиентите Групацијата Триглав во првите девет месеци од оваа година,...