Ознака: грст долари

За ежовите, за лисиците и за грст долари

УТРЕ: АНАЛИЗА НА ЉУПЧО КОЦАРЕВ, ПРЕТСЕДАТЕЛ НА МАНУ Во својата најнова анализа, академик Коцарев нуди решенија за иднината на Македонија, со воспоставување пристап во македонската...