Ознака: грижи

Ближниот е дел од мојот живот!

проф. д-р Кирил Темков Блиските луѓе ги познавам и препознавам. Со нив ме врзуваат контакти, со нив имам подолга или пократка врска, заеднички случки, меѓусебно...

Нискиот стандард и грижите го јадат божиќниот дух

Божиќ е магичен за децата и им ги исполнува срцата со топлина и радост, затоа што само такви информации им се складираат во сеќавањата....