5.8 C
Skopje
19.1.2022 - 15:50

Ознака: грешка во систем

Поради грешка во системот пропуштени 31.000 случаи на коронавирус во Чиле

Дефектoт во компјутерскиот систем во Чиле доведе до пропуст на повеќе од 31.000 потврдени случаи на коронавирус, или речиси шестина од досегашниот вкупен број,...