Ознака: Греми награди

Големиот триумф на Били Ајлиш засенет од прерано заминатите

Осумнаесетгодишната Били Ајлиш ги освои најзначајните признанија на доделувањето на наградите „греми“, на церемонијата што помина во знакот на оддавањето почит кон трагично загинатиот...