Ознака: Греми награди 2020 година

Големиот триумф на Били Ајлиш засенет од прерано заминатите

Осумнаесетгодишната Били Ајлиш ги освои најзначајните признанија на доделувањето на наградите „греми“, на церемонијата што помина во знакот на оддавањето почит кон трагично загинатиот...