17.8 C
Skopje
26.7.2021 - 7:40

Ознака: граѓански сектор

Конституиран совет за соработка и развој на граѓанскиот сектор

Унапредување на соработката со граѓанскиот сектор за остварување на владините приоритети има за цел Советот за соработка и развој на граѓанскиот сектор што беше...