11.8 C
Skopje
25.10.2021 - 18:54

Ознака: граѓански иницијативи

Граѓанските здруженија против гасоводната траса и уништувањето на Водно

Голем број граѓански иницијативи се здружија и ги повикаа скопјани на собир против изградбата на гасовод по должината на планината Водно. Собирот ќе се...