19.8 C
Skopje
22.6.2021 - 4:13

Ознака: граѓанскиот

Граѓански активизам, но за чии цели

Дали партиите манипулираат со граѓанскиот сектор Изминативе три децении самостојност во Македонија како печурки се појавија еден куп граѓански организации и движења, кои во свое...

Уредбата не ги содржи вработените во граѓанскиот сектор, туку само...

Реакција Иницијативата „Културата е насловна страна на секое општество“ на „Јадро“, асоцијација на независната културна сцена, и Синдикатот на културата на Македонија (СКРМ) реагира по...