17.8 C
Skopje
21.10.2021 - 16:30

Ознака: графички дизајнер

Без уметност немаше да биде лесно седењето дома

Горан Костовски, графички дизајнер Делата на графичкиот дизајнер и уметнички директор Горан Костовски-Индог секогаш се во функција на некаква помош или пренесуваат порака, а за...

Графички дизајнер го воодушеви регионот, Тито заштитно лице на „Хуго Бос“,...

Младиот графички дизајнер Стефан Гаиќ го воодушеви регионот со фотографии на кои стави јавни личности од Србија како заштитни лица на модните куќи во...

Дипломирав со детски игри и сакам и да завршам со нив

Костадин Танчев-Динка, графички дизајнер Првиот македонски уметник што целосно им се посветува на графиката и на применетата графика во земјава со свој пристап во...

Работам за имиња што ми биле страст од детството

Секогаш кога илустрирам постер, во заднина ми оди саундтракот од филмот на кој работам, вели Марко Манев Марко Манев е илустратор и графички дизајнер, кој...