3.7 C
Skopje
11.12.2019 - 21:50

Ознака: гранични процедури

Превозниците бараат целосна дигитализација на граничните процедури

Забрзувањето на протокот на стоката со олеснување и поедноставување на процедурите на границите за превозниците е клучно за да може патниот транспорт да има...