36.8 C
Skopje
31.7.2021 - 17:22

Ознака: гранични патроли

Унгарија испраќа полицајци на границата меѓу Србија и Македонија

Две единици на унгарската полиција се распоредени по должината на граничната линија меѓу Србија и Македонија, беше објавено од седиштето на унгарската национална полиција. Едната...