Ознака: граничен премин Табановце

Беше страшно, не претпоставувавме дека се работи за запален автобус

На граничниот премин Табановце, каде што денес се случи несреќата со запалениот автобус, нашиот колега Дејан Србиновски се затекна на местотот на несреќата и...

Ситуацијата со запалениот автобус на ГП Табановце под контрола, сообраќајот се...

Ситуацијата на ГП Табановце, каде што денес околу 16 часот во двокатен автобус со новосадски регистарски таблички избувна пожар, е ставена под контрола. Според...

Запален автобус предизвика застој на ГП Табановце

Запален автобус предизвика застој на граничниот премин Табановце. На преминот има метеж и не е дозволено поминување. Затворени се двата правци за влез и излез...