21 C
Skopje
20.9.2018 - 13:36

Ознака: граници

„Коха Диторе“: Изјавите за бришење на границата Косово-Албанија повеќе пропаганда отколку...

Изјавите на албанскиот министер за дијаспора, Пандели Мајко, дека од јануари 2019 ќе нема граница меѓу Албанија и Косово, повеќе треба да се гледаат...

Закројувања, прекројувања… до кога?!

По интензивирањето на изјавите за прекројувања на границите во регионов, аналитичарите оценуваат дека тие се само политичка пропаганда, која единствено служи за подгревање страв...