0.8 C
Skopje
21.1.2022 - 13:05

Ознака: град без кино

Битола – филмски град без кино

Покрај започнатото и недоизградено кино „Манаки“, кое се наоѓа во самиот центар на градот на Широк сокак, во Битола веќе со децении се заклучени...