30 C
Skopje
22.9.2018 - 19:15

Ознака: градски парк

Започна обновата на зелените површини во Градскиот парк

Градот Скопје започна акцијата за обнова на зелените површини во новиот дел на Градскиот парк. Во рамки на акцијата, се реконструираат тревните површини во близина...