Ознака: Градска болница

Метеж пред Градска болница по носењето на двајца повредени во оружена...

Две лица со повреди по пресметка со огнено оружје во село Љубош биле донесени во Градската општа болница „Свети Наум Охридски“, информираат повеќе медиуми,...

ЕВН донираше медицинска опрема за Градска болница

ЕВН Македонија донираше 13 перфузори и инфузиони пумпи за оддделот за интeнзивна нега во градската болница Универзитетска клиника по хируршки болести „Св. Наум Охридски“...

Скопјанец почина во Градска болница

Четириесет и шестгодишен маж синоќа почина во Градската општа болница „Свети Наум Охридски“. Тој бил донесен од Заводот за рехабилитација во многу лоша здравствена...

Нападнати доктори, сестри и болничари во Градската болница

Поголема група луѓе нападнале лекари, сестри и болничари во градската болница „Климент Охридски“ во Скопје. Во болницата бил донесен пациент со исекотина, а веднаш по...