Ознака: градинка „Билјана“

Покрив по сите најсовремени стандарди на градинката „Билјана“

ОХРИД Во тек се активности за изградба на нов покрив на детската градинка „Билјана“, информираат во Општина Охрид. Новиот рамен покрив ќе биде изведен по...