18.6 C
Skopje
19.7.2019 - 0:08

Ознака: градежни фирми

Невнимателно копање на градежни фирми ги остава граѓаните без вода

На скопјани им дојде прекуглава ненадејно да остануваат без вода само поради градежните фирми, кои најчесто од невнимание или можеби бидејќи не се раководат...

Градежните фирми лани изградиле 2.822 стана, најмногу во скопски регион

Фирмите од градежна дејност минатата година извршиле градежни работи во вредност од 28.891.889.000 денари, од кои 10.579.144.000 денари се за објекти во индивидуална сопственост,...