-6.2 C
Skopje
17.1.2022 - 5:36

Ознака: ГРАДЕЖНИ РАБОТНИЦИ

Едно направи, десет растури

НЕСОВЕСНО ОДНЕСУВАЊЕ НА ГРАДЕЖНИТЕ РАБОТНИЦИ, НО И НА ИЗВЕДУВАЧИТЕ За одреден вид возила што вршат специфичен вид работи (како на пример потешки возила за изградба на...