7.8 C
Skopje
16.10.2021 - 7:27

Ознака: градежни компании

Домашните градежници повторно ги освојуваат пазарите во странство

Работата на градежните компании во странство би придонела за поголем развој, препознатливост и афирмирање на македонското градежништво на меѓународно поле. Исто така, би го...