29.8 C
Skopje
3.8.2021 - 12:29

Ознака: Градежни зафати

Бутелска повторно на ремонт

Којзнае по кој пат се раскопува улицата Бутелска. Жителите на општината Бутел се жалат на отежнатите услови за одвивање нормален сообраќај и на големата...

Интензивно се одвиваат градежните зафати на пластичарската улица

Во моментов се работи на проширување на коловозот на потегот од клучката Детелинка на Бит-пазар до улицата кај влезот на касарната „Илинден“, во вкупна...

Градежни зафати во градот и околу езерото Младост

Општината Велес е во постапка за избирање најповолен изведувач за армирано бетонски коловоз на дел од улицата Богдан Прличков, над населбата Којник, како и...