31 C
Skopje
23.9.2018 - 18:31

Ознака: грабежи

За три месеци ограбени речиси 500 дома во Скопје

Во полициската станица во Аеродром само за три месеци се евидентирани 114 кражби по куќи и по станови, а по неа полициската станица во...