-2.2 C
Skopje
17.1.2022 - 20:20

Ознака: Гојко Божовиќ

Портрет на поетот Гојко Божовиќ и промоција на книга од Киш

Со претставување на творештвото на поетот и есеист Гојко Божовиќ од Србија, во книжарницата „Буква“, во Скопје, завршува фестивалот „Про-за Балкан“. Портретот за Божовиќ...