-1.2 C
Skopje
27.10.2021 - 9:20

Ознака: Гоце Ристовски

Промоција на книгата „4х9“ на Гоце Ристовски

Книгата „4х9“, во која е објавена драмата „9“ издадена на четири јазици (македонски, руски, српски и бугарски), од Гоце Ристовски, ќе биде промовирана вечерва,...