Ознака: Гоце Наневски

Современи македонски уметници се претставуваат на „Сараевска зима“

Заедничката изложба „Триплет“ на Славица Јанешлиева-Бачварска, Гоце Наневски и Игор Сековски ќе биде отворена на 14 март во галеријата на Академијата за ликовни уметности...

Наневски, Сековски и Шемов изложуваат во Кавадарци

Во рамките на манифестацијата „Кавадаречка културна есен“, вечерва, во 19 часот, во галеријата на Домот на културата „Иван Мазов Климе“, ќе биде отворена изложбата...

Видеопроект на Гоце Наневски во Прилеп

„Анатомија на векот“ е насловот на видеопроектот на уметникот Гоце Наневски што ќе биде прикажан вечерва, со почеток во 20 часот, во киното „Мис...