3.8 C
Skopje
30.11.2021 - 4:37

Ознака: готово

Платите ниски, а становите се купуваат во готово!

Само третина од становите во Србија се купени со банкарски кредити, а високото учество на готовината во прометот на недвижности упатува и на други...