4.1 C
Skopje
29.2.2020 - 11:19

Ознака: „Господар на прстените“

„Господар на прстените“ задолжителна лектира за гимназијалците

Најголеми реакции за новата листа на лектири имало околу изборот на детективски романи на Агата Кристи, а членовите на комисијата сметале дека нејзините дела...