0 C
Skopje
13.11.2018 - 6:15

Ознака: Горњани

Секоја осма црква во Македонија ѝ е посветена на Богородица

Името на Богородица е едно од трите што најмногу се среќаваат како називи на цркви и манастири во Македонската православна црква - Охридска архиепископија....