4.7 C
Skopje
11.12.2019 - 5:33

Ознака: горештини

Направете им го летото подносливо на вашите миленици

Кога им е премногу топло, кучињата и мачките дишат гласно, со отворена уста и испружен јазик. Уште еден знак е доколку се потат на...