16.8 C
Skopje
13.6.2021 - 18:47

Ознака: Гордана Угриновска

Вербата, емпатијата и љубовта се патеката по која чекорам

Денес во „Колибри“ ви ја претставуваме и третата наставничка од вкупно шесте просветни работници на годината за учебната 2017/2018 година. Гордана Угриновска е одделенска наставничка...