19.8 C
Skopje
28.9.2021 - 2:40

Ознака: Гордана Силјановска-Давкова

Сега ниту со 120 пратеници не може да се смени името...

Во Законот за референдум е пропишано дека две години по одржувањето референдум, не може да се постави истото референдумско прашање. Во практика тоа значи...