-3.2 C
Skopje
22.1.2022 - 0:43

Ознака: Горан Хаџи Иљоски Чајка

Мото-тркачот Чајка со совет „Подобро да ви тече пот од глава,...

Подобро да ви тече пот од глава, а не крв, затоа носете заштитни шлемови. Ова е советот на тетовскиот мото-тркач Горан Хаџи Иљоски Чајка...