0.6 C
Skopje
19.11.2018 - 0:29

Ознака: Горан Рафајловски

Кому ќе му светне, а кому ќе му се стемни

Експертските мислења се дека либерализацијата има повеќе димензии и дека не станува збор само за цената на енергијата. Прогнозите се во насока дека во...