Ознака: Горан Мауровски

Мауровски назначен за нов генерален директор на „Бетон“

Горан Мауровски (34) е назначен за нов генерален директор на ДГ „Бетон“ АД Скопје, каде што досега беше директор на Секторот за контрола и...

Мауровски назначен за нов генерален директор на „Бетон“

Горан Мауровски (34) е назначен за нов генерален директор на ДГ „Бетон“ АД Скопје, каде што досега беше директор на секторот за контрола и...

Престижна меѓународна награда за Мауровски, менаџер на ДГ „Бетон“

Директорот на секторот за контрола и известувања во ДГ „Бетон“ АД Скопје, Горан Мауровски, е меѓу 40-те најуспешни млади бизнис-лидери во Југоисточна Европа. Тој...