15.3 C
Skopje
6.4.2020 - 13:46

Ознака: Горан Калоѓера

Хрватскиот Македонец Горан Калоѓера (2)

Да. Идентитетското докусурување на Македонците драг читателу, сега е и очигледниот обид на нашата квислиншка влада за уривање и на македонско-хрватските пријателски и културолошки...