35.8 C
Skopje
24.6.2021 - 14:26

Ознака: „Големиот принц“

Киро Донев добитник на наградата „Големиот принц“

Македонскиот писател за деца и млади Киро Донев е годинашен добитник на меѓународната награда „Големиот принц“, што ја доделува издавачката куќа „Феникс“ од Скопје. Донев...